Μαρίνα Πατούλη: “Τώρα που έχω επέτειο γάμου με τον Γιώργο θα μου αντικαταστήσει την χρυσή καδένα που εκλάπη”

Μαρίνα Πατούλη: «Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή, πιστευώ θα ανταπκριθεί»

Η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα διάρρηξης στη Μύκονο και το γεγονός το κατήγγειλε στο τμήμα ασφάλειας.Συγκεκριμένα, η ίδια βρίσκονταν στην νέο κατάστημα ρούχων που έχει στο νησί των Ανέμων, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά αξίας 3.900 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 8.500 ευρώ.

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και την Άννα Ζηρδέλη για το περιστατικό αυτό

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο και πήραν την μισθοδοσία των υπαλλήλων, ένα αγαπημένο κόσμημα το οποίο είχε συναισθηματική αξία για μένα και αποχώρησαν. Πήραν μια καδένα αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο οπότε θα πρέπει να μου την αντικαταστήσει. Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία