Μαρίνα Πατούλη: Έχει τρελάνει την Μύκονο με τα καυτά πόδια της

Μαρίνα Πατούλη: Η νέα φωτογραφία της από τη Μύκονο με έξω το μπούστο και τα πόδια της

To 2022 είναι σίγουρα η χρονιά της Μαρίνα Πατούλη. Μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Πατούλη άνοιξε τα φτερά της  τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της, με το άνοιγμα του μαγαζιού της στη Μύκονο. Το νέο αυτό βήμα βέβαια έγινε με τη βοήθεια του Βλάσση Χολέβα που ακόμα δεν έχουν αποκαλύψει αν είναι φίλοι ή έχουν δεσμό. Το μόνο σίγουρο πως η Μύκονος αποτελεί τον μυστικό τους μέρος.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από τη Μύκονο

Πέρα από τα επαγγελματικά της, η Μαρίνα Πατούλη έχει ανανεωθεί σημαντικά και στην εμφάνισή της. Οι τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram μαρτυρούν την απώλεια κιλών, ενώ η ίδια έχει επιλέξει ένα πιο απελευθερωμένο στιλ, το οποίο ταιριάζει και με τη φιλοσοφία του μαγαζιού της και της πάει πάρα πολύ.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μίνι μαύρο φόρεμα με έξω το μπούστο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία