Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο μου πήραν τις οικονομίες μιας ζωής»

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έγινε γνωστή από το περσινό Survivor όπου κατάφερε να ξεχωρίσει για την αγωνιστικότητά της, αλλά και για τον χαρακτήρα της.

Η πρώην παίκτρια πριν έναν χρόνο είχε ενημερώσει μέσα από τα social media ότι έπεσε θύμα απάτης και πως άγνωστοι της έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη δεν το έβαλε κάτω, αντιθέτως αυτό την έκανε πιο δυνατή με αποτέλεσμα μέσα σε ένα χρόνο να έχει καταφέρει να εξελιχθεί στη δουλειά της, προκειμένου να μπορέσει να συγκεντρώσει ξανά τα χρήματα που της έκλεψαν.

Ένα χρόνο μετά το δυσάρεστο περιστατικό, η Μαριάνθη Κάσδαγλη μέσα από το instagram της έκανε μια ανάρτηση όπου αναφέρεται σε εκείνη την μέρα, ενώ αποκαλύπτει όσα έχουν αλλάξει αυτό τον χρόνο.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορα σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ισως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσο και οικονομίες μιας ζωής. Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το περσυ τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μενουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά»

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα