Μαριάντα Πιερίδη: Η τραγουδίστρια με τα ακαταμάχητα προσόντα ζαλίζει το μυαλό

Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά η Μαριάντα Πιερίδη για να μας προκαλέσει το ενδιαφέρον. Άλλωστε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πάντα είχε αυτό το κάτι παραπάνω που την έκανε εξαιρετικά δημοφιλής και συνεχίζει να το κάνει και τώρα που έχει αφήσει πίσω της την μουσική!

Ναι καλά διαβάσατε, η Μαριάντα Πιερίδη δεν θα ξανασχοληθεί με το τραγούδι και δεν είναι φήμη, είναι γεγονός! Άλλωστε η ίδια το δήλωσε.

Η Κύπρια τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη έχει αφήσει πίσω στο παρελθόν το τραγούδι και τις νυχτερινές πίστες προς μεγάλη απογοήτευση φυσικά των χιλιάδων θαυμαστών της!

Η πανέμορφη τραγουδίστρια τώρα πια έχει ρίξει και μαύρη πέτρα πίσω της και απο την Αθήνα, αφού δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο πανέμορφο νησί της Τήνου, όπου σε ένα κτίριο του 1800 στην Τήνο, Δημήτρης Κατριβέσης και Μαριάντα Πιερίδη άνοιξαν μια πρωτότυπη βερμουτερία, ενώ πλέον έχουν και κάνει και δεύτερη επιχείρηση στο νησί ένα εστιατόριο.

Η ίδια μπορεί να ήταν μια απο τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στις νυχτερινές πίστες και μάλιστα μια τραγουδίστρια που είχε ολοκληρωμένο το πακέτο, ξαφνικά όμως αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω στο παρελθόν και μάλιστα να δηλώνει ότι δεν θα ξανατραγουδήσει.

Η ίδια μάλιστα σε ανύποπτό χρόνο είχε δηλώσει :

«Δεν σκοπεύω να επιστρέψω, έχω αποτραβηχτεί, πήρα την απόφαση να μην ξαναασχοληθώ με το τραγούδι. Δεν ανεχόμουν γενικά να μη με σέβονται».

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την βλέπουμε, ή ότι δεν θα την βλέπουμε, αφού και καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη πήγε και έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στo instagram διαθέτει.

Η αγαπημένη πρώην πλέον τραγουδίστρια δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες της απο το νησί της Τήνου όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εκεί με τον σύντροφό της και τον 8χρονο γιό της.

Το σίγουρο είναι ότι θα μας λείψουν οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις και πολύ περισσότερο οι προκλητικές της στιλιστικές της επιλογές, όπως αυτές που βρήκαμε απο το παρελθόν της.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα