Μαρία Ιακώβου: «Νιώθω πολύ τυχερή που ύστερα από τόσα χρόνια ακούγεται ακόμα το τραγούδι “Μαύρα Μεσάνυχτα”»

Μαρία Ιακώβου: «Ρώτησα τον Χρήστο Μενιδιάτη τότε για το τραγούδι και μου είπε ότι είναι χάλια. Μετά από δύο χρόνια που συνεργαστήκαμε, έβαλε τα γέλια και μου είπε κατάλαβες με τι κριτήριο επιλέγω τραγούδια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Γιώργο Οικονομάκη παραχώρησε η Μαρία Ιακώβου. Η γνωστή τραγουδίστρια που την μάθαμε μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» μιλάει για την καριέρα και τα λάθης της αλλά και τον Αντώνη Βαρδή.

«Νιώθω πολύ τυχερή που ύστερα από τόσα χρόνια ακούγεται ακόμα το τραγούδι “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Ρώτησα τον Χρήστο Μενιδιάτη τότε για το τραγούδι και μου είπε ότι είναι χάλια. Μετά από δύο χρόνια που συνεργαστήκαμε, έβαλε τα γέλια και μου είπε “κατάλαβες με τι κριτήριο επιλέγω τραγούδια”.

Έπαιξα στο σίριαλ και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, μπήκα στο δίλημμα τότε “τραγούδι ή υποκριτική;”. Θύμωσα όταν έμαθα ότι η δισκογραφική μου εταιρεία μού απέκρυψε πρόταση που μου έκανε το Mega για σίριαλ», είπε αρχικά η Μαρία Ιακώβου.

Η Μαρία Ιακώβου είπε στη συνέχεια: «Γνώρισα τον Αντώνη Βαρδή σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Ντρεπόμουν να τραγουδήσω δίπλα του και πήρα ηρεμιστικά για να διαχειριστώ το τρακ. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα στην καριέρα μου. Μετάνιωσα για συνεργασίες και τραγούδια που έχω πει».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία