Μαρία Αθανασιάδου: Ξεκινάει εμφανίσεις με super ομάδα

Η Μαρία Αθανασιάδου ετοιμάζεται για την επιστροφή της στις Αθηναϊκές πίστες, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Η ταλαντούχα Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια με την γνήσια λαϊκή φωνή και την εκρηκτική της παρουσία επί σκηνής, βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την πρεμιέρα της στο Loca Stage.

Έχοντας σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της με «μεγάλους» καλλιτέχνες, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Χρήστος Δάντης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίκος Βέρτης, η Πάολα, ο Νίκος Μακρόπουλος κ.α, η Μαρία Αθανασιάδου ξεκινάει εμφανίσεις κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στο Loca stage στον Πειραιά.

Από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στο Loca stage η Ναίρα Αλεξοπούλου, ο Παναγιώτης Μπουραντώνης, η Μαρία Αθανασιάδου και η Αθηνά Μάλλια θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα