Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Είμαι χαρούμενη που ο Κουτσόπουλος θα γίνει μπαμπάς… θα γίνω η νονά του παιδιού του»

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το MasterChef μίλησε για τη ζωή της και τη σχέση της με τον κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%» είπε χαρακτηριστικά το βράδυ της Τρίτης 17/5 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το MasterChef περιγράφοντας ότι «η ζωή άλλαξε αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν. Πολύ κι οικονομικά».

Κάνοντας κουβέντα για τη γενικότερη τάση στον χώρο της μαγειρικής έκανε λόγο για «μάστιγα που βγαίνουν από τη σχολή και τους λένε κατευθείαν σεφ. Δεν ξέρω είναι μόδα; Αλλά όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, όχι μάγειρες… Εγώ τους λέω ότι με λένε πρώτα Μαργαρίτα και μετά η μαγείρισσα, όπως εσείς. Είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πιο πάνω από κάποιον και να έχει περισσότερες γνώσεις από εμένα. Το ότι πήρα έναν τίτλο, δεν σημαίνει πως είμαι η πρώτη σεφ της Ελλάδας».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε ότι είναι ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

«Πλησιάζει ο γάμος. Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Το δαχτυλίδι υπάρχει στο σπίτι, αλλά δεν το φοράω γιατί είναι μεγάλο». Η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το ελληνικό MasterChef εξέφρασε, τέλος, τη χαρά της για τα νέα ότι ο υποψήφιος κουμπάρος της Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας: «Ταιριάζουν τόσο πολύ με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος, εγώ θα γίνω νονά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία