Μαντόνα: 19 χρόνια μετά φιλάει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο στόμα

Μαντόνα: Σύμφωνα με συγκεκριμένο στιγμιότυπο που διέρρευσε στα social media, οι δύο ποπ σταρ αγαπιούνται βαθιά

19 χρόνια πριν, η Μαντόνα και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αντάλλαξαν ένα θρυλικό φιλί στο στόμα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στα μουσικά βραβεία MTV, το 2003, αφήνοντας κοινό και τηλεθεατές, άφωνους.

Σπίαρς, Αγκιλέρα και Μαντόνα, έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή, ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο το «Like a Virgin» και ανταλλάσσοντας φιλιά στο στόμα.

Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα είχαν κάνει τότε τον γύρο του κόσμου και είχαν συζητηθεί κάνοντας τους φαν να τις λατρέψουν

Όλα δείχνουν ότι το φιλί δεν έμεινε αξέχαστο μόνο στο κοινό αλλά και στις δύο ποπ σταρ. Σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν στα social media, η Μαντόνα βρέθηκε με τη Σπίαρς και παρακολούθησε μάλιστα, τον μυστικό γάμο που έκανε με τον Σαμ Ασγκάρι. Οι δυο σταρ γιόρτασαν τον γάμο της Σπιαρς, αναβιώνοντας τη θρυλική στιγμή του πολυσυζητημένου φιλιού τους, 19 χρόνια αργότερα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία