Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά από την Χαλκιδική

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία με το κοριτσάκι που περιμένει

Το πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή. Η ανακοίνωση έγινε με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία αγκαλιά που έλεγε Baby coming soon. Το ζευγάρι βιώνει την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής του καθώς σε λίγο καιρό θα γεννήσει τον καρπό του έρωτά τους και μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη σε μία νέα δημοσίευσή της πόζαρε με μπικίνι αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Το χέρι στη μέση μπαίνει ξεκάθαρα για το εφέ ήμουν 19 εβδομάδων εδώ, ήταν πρώτο μπάνιο – Χαλκιδική για μια μέρα», έγραψε στην ανάρτησή της η instagrammer.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όμως έγινε γνωστή για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2021. Λίγους μήνες μετά, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μετακομίσουν μαζί με τις γάτες τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο Ίαν Στρατής είχε δηλώσει για την αγαπημένη του:

«Είμαι πολύ καλά και η Μαίρη είναι πολύ καλά. Θα θέλαμε να κάνουμε τον γύρω του κόσμου με την μηχανή, έχουμε κανονίσει ήδη το επόμενο ταξίδι μας. Είναι κάπου κοντά δεν θέλω να το πω γιατί δεν θέλω να το μάθει η Μαίρη το έχω οργανώσει εγώ. Έχω φανταστεί να της κάνω πρόταση γάμου».
Σε άλλες δηλώσεις που είχε παραχωρήσει, είχε αναφέρει πως η Μαίρη Συνατσάκη «είναι διαμάντι στον χαρακτήρα κι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να έχει το άλλο σου μισό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία