Λεωνίδας Καλλίμαχος – Η Κουμπάρα: Το τραγούδι που θα χορέψουν όλες οι κουμπάρες

Ο Λεωνίδας Καλλίμαχος επιστρέφει δυναμικά με το τραγούδι «Η Κουμπάρα» και είναι σίγουρο ότι όλο το καλοκαίρι οι κουμπάρες που θα το χορέψουν θα είναι πολλές, μιας και ο ρυθμός του είναι άκρως καλοκαιρινός και ξεσηκωτικός.

Μετά από μια αποχή αρκετών μηνών και εποχής κορονοοιόυ ο Λεωνίδας δεν κάθεται ποτέ ήσυχος και πάντα κάτι ετοιμάζει, επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ και μας παρουσιάζει ένα τραγούδι που πραγματικά ξεχωρίζει.

Σε στίχους του Σωκράτη Τουραμανίδη και μουσική του Παντελή Τσάντου και ένα εκπληκτικό καλοκαιρινό βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Νίκου Βλάχου

Ο Λεωνίδας όπου και αν εμφανίζετε «τρελαίνει» στην κυριολεξία το κοινό με τις μαγευτικές του ερμηνείες αλλά και την τρομερή σκηνική του παρουσία. Το καλοκαίρι το τουρ του θα συνεχιστεί και στα νησιά αλλά και στην επαρχία με τον Λεωνίδα Καλλίμαχο να αφήνει πολλές υποσχέσεις για ξέφρενη διασκέδαση αφού αυτή την φορά θα πάρει μαζί του και την …Κουμπάρα!

Δείτε το βίντεο κλιπ:

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα