Λένα Παπαληγούρα: «Έχω ανασφάλεια και φόβο όταν είναι να βγω στη σκηνή, νιώθω ένα βάσανο»

Λένα Παπαληγούρα: Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το επώνυμό της

H Λένα Παπαληγούρα ήταν η χθεσινή καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show», με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για την πολυετή καριέρα της στην υποκριτική, μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει αυτό το επάγκελμα, τη στήριξη της οικογένειάς της αλλά και τον ρόλο που έπαιξε το επίθετο στο να της ανοίξουν πόρτες.

Μιλώντας για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός λέει: «Οι γονείς μου ήξεραν ότι με ενδιαφέρει η υποκριτική από τότε που πήγαινα στο σχολείο. Ήμουν καλή μαθήτρια, δεν ήταν τυχαία επιλογή το θέατρο»

Στην ερώτηση πως είναι να μεγαλώνεις μέσα σε μία πολιτική οικογένεια, η Λένα Παπαληγούρα είπε: «Οι γονείς μου δεν ήταν από τους ανθρώπους που έφερναν συνεχώς ανθρώπους της πολιτικής μέσα στο σπίτι. Αυτό που έμαθα μέσα από τη δουλειά του πατέρα μου, που το βλέπω και στη δική μου είναι πως μια στιγμή είσαι πάνω και μία κάτω».

Στη συνέχεια μιλώντας για τη δουλειά της και την επαφή της με την πολιτική λέει: «Έχω υπαρξιακή σχέση με τη δουλειά μου. Είχα πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης και πώς διαχειρίζεται την προβολή: «Έχω έμφυτη ανασφάλεια και φόβο έκθεσης, όταν είναι να βγω στη σκηνή, νιώθω ένα βάσανο, δεν μου είναι εύκολο».

Τέλος μίλησε και στο βαρύ όνομα που κουβαλάει και αν βρέθηκε αντιμέτωπη με το: «ο μπαμπάς της θα έβαλε κάποιο μέσο». «Δεν το επέτρεψα και φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά, γιατί δεν το έκανε. Ήξερα ότι ο πατέρας μου δεν βοήθησε πουθενά, δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Οπότε ξεκινούσα με τρομερή διάθεση ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Είχα πολλή διάθεση να αποδείξω, ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου.

Σίγουρα φαντάζομαι ότι όταν βλέπεις 1000 βιογραφικά και βλέπεις αυτό το επίθετο, μπορεί να πεις “α είναι η κόρη αυτουνού, ας τη δούμε”. Κάποιος μπορεί να με κάλεσε για οντισιόν επειδή με λένε έτσι. Μπορεί, λοιπόν, κάποιος να είδε το όνομά μου στο βιογραφικό και να με κάλεσε σε μια οντισιόν από περιέργεια, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι από εκεί και πέρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία