Λάκης Γαβαλάς: «Όταν ο Βέρτης λέει “θέλω να σε νιώσω” θα ήθελα να είμαι θερμόμετρο»

Λάκης Γαβαλάς: «Βαριέμαι τους δήθεν κουλτουριάρηδες. Υπερεκτίμησα κάποια άτομα κι άφησα κάποιους άλλους πίσω, τους οποίους έπρεπε να τους είχα λάβει υπόψιν μου»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μία συνέντευξη μέσα από την καρδιά του στον Θέμη Γεωργαντά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Βέρτη αλλά και τις συνεργασίες του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συναναστροφές του, αλλά και το επάγγελμα που θα είχε ακολουθήσει, αν δεν είχε ασχοληθεί με τη μόδα

«Βαριέμαι τους δήθεν κουλτουριάρηδες. Υπερεκτίμησα κάποια άτομα κι άφησα κάποιους άλλους πίσω, τους οποίους έπρεπε να τους είχα λάβει υπόψιν μου. Αν θα άλλαζα κάτι, θα σπούδαζα οικονομικά και κάθε τόσο, θα ξεσκόνιζα το πτυχίο μου, ώστε να μπορώ να υποψιάζομαι ότι συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη μου», δήλωσε.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε σε κάποια πρόσωπα της ελληνικής showbiz

Αρχικά, για τον Νίκο Βέρτη δήλωσε: «Όταν ο Βέρτης λέει “θέλω να σε νιώσω” θα ήθελα να είμαι θερμόμετρο και να τον ανεβάσω σε 40 πυρετό», ενώ για τη Μαρίνα Πατούλη ανέφερε πως «εσωτερικά είναι φιλόλογος κι εξωτερικά αγεωγράφητη».

Όσο για την Ιωάννα Τούνη, μίλησε με πολύ καλά λόγια. «Είναι ένα εργοστάσιο αντάξιο των Καρντάσιανς. Έχει κόμπακτ ίματζ. Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει», ανέφερε και στη συνέχεια, χαρακτήρισε την Κόνι Μεταξά «ζουζούνι».

Τέλος, μίλησε για τις συνεργασίες του και αποκάλυψε πως τα πιο αγενή μοντέλα που έχει συναντήσει στην καριέρα του ήταν η Λίντα Εβαντζελίστα και η Ναόμι Κάμπελ.

«Αρνήθηκαν να φορέσουν τη γούνα μου σε σόου, όμως τη φόρεσαν, όταν βγήκαν για φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία