Κυριάκος- Μαρέβα Μητσοτάκη: Επίσκεψη στο Ηρώδειο με συντροφιά τον CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος

Κυριάκος- Μαρέβα Μητσοτάκη: Νωρίτερα συναντήθηκαν με τον Co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το Ηρώδειο επισκέφτηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την αγαπημένη του σύζυγό  Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός είχε για συντροφιά τον Co-CEO του Νetflix, Τεντ Σαράντος, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Την συνάντηση συντόνισε η CEO και Co-founder της Endeavor, Λίντα Ρότενμπεργκ.Συζήτησαν στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στην καινοτομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα, την οποία διοργανώνει η Endeavor Greece με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός παρουσίασε το όραμα της ελληνικής κυβέρνησης για τον οπτικοακουστικό τομέα

Τονίστηκε ότι η κυβέρνηση εκτιμά την οικονομική και πολιτιστική αξία του κλάδου, αλλά και την ευκαιρία που προσφέρει για την προβολή και ανάδειξη της Ελλάδας στην παγκόσμια σκηνή. Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, από ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία