Κούντος: «Πέρασα 15 μήνες στη φυλακή μετά τον θάνατο της μαμάς μου»

Κούντος: “Η φυλακή ήταν ένα μικρό κομματάκι που έλειπε από το παζλ του εαυτού μου για να ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής αποχής, ο Κώστας Κούντος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του και τους μήνες που πέρασε στην φυλακή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Κούντος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω ζήσει μια ζωή που την εύχομαι σε όλο τον κόσμο. Με τους έρωτες μου, με τα ταξίδια μου… Ξέρεις τι μου λείπει; Ότι δεν έκανα μια επιτυχία στο τραγούδι. Αυτό είναι το μοναδικό μου παράπονο. Μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος εγώ, μπορεί να μην είμαι καλός, μπορεί να μην ήταν καλές οι επιλογές των τραγουδιών μου, μπορεί να μην υπήρξαν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να προωθήσουν τη δουλειά μου όπως θα έπρεπε. Ίσως όλα αυτά να μου στέρησαν και την επιτυχία».

Η φροντίδα στη μητέρα του

«Είδα ότι με την κρίση δεν γινόταν τίποτα, οπότε αποφάσισα να κάνω λίγο πίσω για να ξαναξεκινήσω όταν θα τελείωνε η κρίση. Το θέμα είναι πως, όταν αποφάσισα να ξαναξεκινήσω, ήρθαν τρία πάρα πολύ άγρια χρόνια για μένα. Είμαι σε ένα ταξίδι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για το καρναβάλι και γυρνώντας μαθαίνω ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο στον πνεύμονα. Φτάνω το πρωί στο σπίτι, ανοίγω, σκοτάδι. Δεν ήθελε να την πάω στο νοσοκομείο και έφτιαξα ολόκληρο νοσοκομείο στο σπίτι. Σταμάτησαν τα πάντα και αφιερώθηκα σε αυτό. Την πήρα στην πλάτη μου».

«Μετά τον θάνατο της μαμάς έρχεται η φυλακή. Ήμουν 15 μήνες και θεωρώ ότι αυτό ήταν ένα μικρό κομματάκι που έλειπε από το παζλ του εαυτού μου για να ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος» πρόσθεσε ο Κώστας Κούντος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία