Κωστής Σαββιδάκης για το τέλος στις «Άγριες Μέλισσες»: «Θα έχουμε πολλές κηδείες, θα χάσουμε πολύ κόσμο»

Κωστής Σαββιδάκης για το τέλος στις «Άγριες Μέλισσες»: «Δεν είναι τόσο Άγιος ο παπά Γρηγόρης. Αν μου έλεγαν πάρε τον Ακύλα και γδάρε τον θα το έκανα με μεγάλη χαρά»

Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για το τέλος της πετυχημένης σειράς. Ο παπά Γρηγόρης των «Άγριων Μελισσών» αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τις Άγριες Μέλισσές αλλά έδωσε και spoiler.

«Δεν είναι τόσο Άγιος ο παπά Γρηγόρης. Αν μου έλεγαν πάρε τον Ακύλα και γδάρε τον θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Στο τελευταίο επεισόδιο θα κλάψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκηνή, όπου οι περισσότεροι συνάδελφοι ζήτησαν να μην τη βάλουμε τελευταία σκηνή γιατί δεν θα μπορέσουμε να τη γυρίσουμε από το κλάμα που θα ρίξουμε. Θα έχουμε πολλές κηδείες, πολλούς θανάτους, θα χάσουμε πολύ κόσμο κι από τους δικούς μας», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο Κωστής Σαββιδάκης είπε στη συνέχεια: «Έχω ακούσει κι εγώ ότι ετοιμάζουν τρία φινάλε. Μπορεί να γυρίσουμε και τα τρία επεισόδια, να ξέρουμε τρία φινάλε, αλλά να μην ξέρουμε ποιο θα παίξει. Ο ρόλος του παπά Γρηγόρη δεν ήρθε τυχαία. Είχα ζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Αυτά που ζήτησα είναι όλα όσα έχει ο ρόλος του παπά Γρηγόρη. Λογικό είναι να έχουν πέσει τα νούμερα, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει πέσει τόσο πολύ. Νομίζω ότι κάποιος λάθος γίνεται στη μέτρηση».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία