Κώστας Μπίγαλης: «Δεν πήγα στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, κατάλαβε ότι αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό»

Κώστας Μπίγαλης: “Έτσι έκρινε η κοπέλα και βγήκε αυτό το πανηγυρικό, που τραγουδούσε 20 λεπτά αυτή. Σου φαίνεται λογικό;”

Ο Κώστας Μπίγαλης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Όλα Γκουντ και στην Μαρία Βλάχου κι απάντησε μεταξύ άλλων για τις εκπομπές που έκανε η  Ρούλα Κορομηλά.

«Τη δεκαετία του 90 βοηθούσα τις εκπομπές από ένα σημείο και μετά. Με φώναζαν για να κάνω θεαματικότητα και να αντιπαρατεθούν με την αντίστοιχη εκπομπή. Κάποια στιγμή επειδή είχα καινούριο δίσκο, ζήτησα να πω δύο καινούρια τραγούδια και μου είπε όχι δύο ένα. Δηλαδή όχι έξι λεπτά, τρία» δήλωσε ο Κώστας Μπίγαλης.

«Όταν βγήκε αυτή η εκπομπή, που αρνήθηκα εγώ να πάω με τη σύμφωνη γνώμη της εταιρίας, μου είπαν μην πας κι είναι τρελό αυτό που κάνει. Έτσι έκρινε η κοπέλα και βγήκε αυτό το πανηγυρικό, που τραγουδούσε 20 λεπτά αυτή. Σου φαίνεται λογικό; Το κατάλαβε μετά ότι δεν ήταν σωστό. Μετά μιλήσαμε» πρόσθεσε ο Κώστας Μπίγαλης.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία