Κώστας Αρζόγλου: «Η μητέρα μου είχε πνιγεί σε μια παραλία της Σερίφου και από τότε δεν μπαίνω στη θάλασσα»

Κώστας Αρζόγλου: «Όταν ήμουν στην εντατική μετά την εγχείριση, είδα ένα φοβερό φως που δεν περιγράφεται»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου και μίλησε για το πως πέθανε η μητέρα του και πως ήταν η ζωή του μετά από αυτό το τραγικό γεγονός.

«Είχα διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Εκείνη την ώρα φοβήθηκα, αλλά πρόκειται για ένα περίεργο αίσθημα, φοβάμαι και δεν φοβάμαι. Τελικά, δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά αυτά που θα φύγουν μαζί μου», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό που έζησε, αφού βγήκε από την εντατική.

«Όταν ήμουν στην εντατική μετά την εγχείριση, είδα ένα φοβερό φως που δεν περιγράφεται. Σαν να είσαι πάρα πολύ κοντά στον ήλιο, χωρίς να καίγεσαι. Το συναίσθημα είναι όπως όταν είσαι σε ένα μπαλκόνι, υποχωρεί το κιγκλίδωμα και ταυτόχρονα, θέλεις και να πέσεις και να πιάσεις τον τοίχο πίσω σου. Εγώ τελικά, πιάστηκα στον τοίχο», είπε ο ηθοποιός.

Όσο για τη μητέρα του που πέθανε ο Κώστας Αρζόγλου αποκάλυψε πως διαδραματίστηκε το τραγικό περιστατικό

«Η μητέρα μου είχε πνιγεί σε μια παραλία της Σερίφου, αλλά δεν είχε ούτε ίχνος νερού στους πνεύμονές της. Την είχαν σύρει με ό,τι βρήκαν σε μια ακτή. Μέχρι τότε, ήμουν ένα δελφίνι μέσα στη θάλασσα, μου άρεσε πάρα πολύ να κολυμπώ, να φτάνω στον βύθο. Παρατήρησα ότι μετά από τη μητέρα μου, θέλω να ξέρω τι θάλασσα έχει εκεί, τι αέρας φυσάει, αλλά μέσα δεν μπαίνω», εξήγησε ο Κώστας Αρζόγλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία