Κωνσταντίνος Καζάκος: Φόρεσε την στολή του τσολιά και μάγεψε κριτές και τηλεθεατές

Κωνσταντίνος Καζάκος: Πίσω από το κουστούμι κρυβόταν ο ηθοποιός

Το πιο μαγικό, διασκεδαστικό και μυστηριώδες show «The Masked Singer» ήρθε για πρώτη φορά και στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον εκρηκτικό Σάκη Ρουβά.

Κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού θα είναι μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι – χαρακτήρα και κανείς δε θα ξέρει ποιοι είναι!

Στο τέλος το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο κι οι τέσσερις detectives ψήφισαν μέσω μιας ειδικής εφαρμογής την αγαπημένη τους αποψινή. Τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Τσολιάς που έπρεπε να αποκαλυφθεί.

Λίγο πριν την μεγάλη αποκάλυψη η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Νίκος Μουτσινάς πρόβλεψαν ότι κάτω από τη μάσκα του Τσολιά ήταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε τον Αντώνη Λουδάρο.

Τελικά, δικαιώθηκαν οι τρεις πρώτοι κριτές αφού κάτω από τη στολή του Τσολιά βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία