Κωνσταντίνος Αργυρός: Πιο όμορφος από ποτέ κολυμπαέι στη Λευκάδα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πόσο πολύ του πάνε τα χρώματα της Λευκάδας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε χρόνο βάζει στο πλάνο του έστω και λίγο να ταξιδέψει την Λευκάδα να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά, όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά καλοκαίρια του. Όπως είναι γνωστό ο τραγουδιστής έχει καταγωγή από το νησί του Ιονίου και όπως έχει αποκαλύψει όταν βρίσκεται εκεί θυμάται τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές των παιδικών του χρόνων.

Μέσα από συνεντεύξεις του έχει εξομολογηθεί πως κάθε φορά που βρίσκεται στη Λευκάδα μαγεύεται: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια, μα το συναίσθημα παραμένει το ίδιο. Αξέχαστες στιγμές χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό μου, παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις, που δύσκολα λησμονούνται. Ακόμα και σήμερα η ίδια λαχτάρα. Να βρεθώ εκεί, στον τόπο που γαλούχησε τα καλοκαίρια μου».

Μετά τις πετυχημένες συναυλίες που πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, επέστρεψε στον τόπο της καταγωγής του και με μία ανάρτηση στο Instagram έγραψε:

«Νοιώθω σαν στο σπίτι μου» Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να γεννήθηκε μαζί με τα δύο του αδέρφια, Παύλο και Κατερίνα στην Αθήνα και να μεγάλωσε εκεί, όμως ο πατέρας του κατάγεται από τη Λευκάδα και ο τραγουδιστής έμαθε από εκείνον τα μαγικά μέρη του νησιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία