Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας προσκαλεί γυμνός στο κρεβάτι να μας πάει εκδρομή στα Επτάνησα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ανέβασε στα ύψη την θερμοκρασία με τις νέες του φωτογραφίες από τα Επτάνησα

Μετά τη Λευκάδα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε στην Κεφαλονιά για να απολαύσει τον καλοκαιρινό ήλιο. Όσο κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ο τραγουδιστής περνά αρκετό χρόνο ξεκούρασης στο κρεβάτι.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση μοιράζεται στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς του στα social media. Πριν 18 ώρες , ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες του στο Instagram, στις οποίες εμφανίζεται με το μαγιό, χαμογελαστός ή και ξαπλωτός γράφοντας στους φαν του: «Ποιός είναι για επτανησιακή ρομαντζάδα??».

Εκτός από τις φωτογραφίες στην παραλία, το τελευταίο διάστημα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αρχίσει και μοιράζεται διάφορα βίντεο,κάνοντας θαλάσσια σπορ και ακούγοντας τον νέο του δίσκο.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ανέβασε ένα βίντεο με τον ίδιο να κάνει ηλεκτρικό surfboard και μοιράστηκε το κλιπ με τους ακόλουθούς του. Στη λεζάντα χρησιμοποίησε στίχους από το τραγούδι του. «Ένα ταξίδι ζωής….κι όπου φτάσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία