Κωνσταντίνος Αργυρός: Χώρισε με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου μετά από 3 χρόνια σχέσης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ελεύθερος και ωραίος το φετινό καλοκαίρι ο τραγουδιστής

Όλα δείχνουν πως ράγισε το γυαλί ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την πρώην σύντροφό του Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Την ίδια στιγμή που είναι νούμερο ένα καλλιτέχνης στην Ελλάδα , με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη αλλά και τις περιοδείες του να ξεκινάνε δυναμικά. Πρέπει να διαχειριστεί τον χωρισμό του.Η συγκατοίκηση φαίνεται να μην πέτυχε.

Οι δύο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλος σεβασμός, λόγω των τριών χρόνων σχέσης που πέρασαν μαζί. .Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το διεθνές μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαν σχέση πριν από 3 χρόνια και αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους λόγω της απόστασης. Εκείνος Αθήνα και εκείνη (τότε) Αμερική…σύμφωνα πάντα με τα τότε δημοσιεύματα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία