Κοκλώνης – Καινούργιου: Για καφέ στη Μύκονο με ελικόπτερο

Κοκλώνης – Καινούργιου: Οι δυο φίλοι πέρασαν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο

Αν και είναι γνωστό ότι είναι απλόχερος στα συναισθήματά του και στα χρήματά του ο Νίκος Κοκλώνης έκανε άλλη μια υπερβολή για να εντυπωσιάσει. Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός  του αρέσει η καλή ζωή και έτσι πήρε την αγαπημένη του φίλη Κατερίνα Καινούργιου, μπήκαν σε ένα ελικόπτερο από την Αθήνα και πετάχτηκαν μέχρι την Μύκονο περνώντας  όμορφες καλοκαιρινές στιγμές δίπλα στο κύμα.

Μετά από μερικά λεπτά οι δυο τους βρίσκονταν στην Ψαρρού, εκεί όπου ο παρουσιαστής προτιμά να πηγαίνει όταν βρίσκεται στο νησί

Ο Κοκλώνης και η Καινούργιου αφού πέρασαν λίγες ώρες μαζί και απόλαυσαν το φαγητό τους δίπλα στο κύμα επέστρεψαν στην βάση τους.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε την ώρα που αποχωρούσαν από την κοσμική πλαζ και κατευθύνονταν προς το ελικοδρόμιο για να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο και να γυρίσουν στην Αθήνα.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία