Κλέλια Ρένεση για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν το χωράει ούτε ο νους, ούτε η καρδιά …τέτοια φρίκη»

Κλέλια Ρένεση για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αυτός ο εφιάλτης είναι από άλλο κόσμο, είναι μόνο για ουρλιαχτό».

Η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών παιδιών της, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν βγει στο φώς.  Όσο ο κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις εξελίξεις, άνθρωποι από τον χώρο της δημοσιότητας παίρνουν θέση είτε μέσω εκπομπών, είτε μέσω των social media.

Η υπόθεση έχει αγγίξει  ακόμη περισσότερο τις γυναίκες, που είναι μητέρες, και έχουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους. Οι αναρτήσεις τους συγκινούν για τον άδικο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ανάμεσά σε εκείνες είναι και η Κλέλια Ρένεση, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Δεν το χωράει ούτε ο νους, ούτε η καρδιά, ούτε ο πιο ανήσυχος νευρώνας που δεν κοιμάται αν δεν κατανοήσει τα πάντα τέτοια ύβρις απέναντι στην ίδια τη ζωή, στο νόημα της ύπαρξης.. Τέτοια φρίκη δεν είναι χρήσιμη ούτε για αφύπνιση, ούτε για συναγερμό, ούτε για συμμόρφωση. Είναι μόνο για ουρλιαχτό. Αυτός ο εφιάλτης είναι από άλλο κόσμο καρδιά μου.. δεν είναι από τον δικό μας. Κοιμήσου.

Υγ. Οι φωτογραφίες των παιδιών στα σόσιαλ δεν βοηθούν. Ας τα αφήσουμε να πετάξουν μακριά. Έτσι κ αλλιώς έχουν εγκαταλείψει τις μορφές τους για πάντα»

Γράψτε το σχόλιο σας

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία