Κιάρα Φεράνι: Ποζάρει γυμνή με τις pώγεs της έξω στο Instagram

Κιάρα Φεράνι: Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό θέλει να περνάει μηνύματα για το σώμα της μέσω της πλατφόρμας

Οι καυτές αναρτήσεις της Κιάρα Φεράνι στα social media το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα προκλητικές και κρύβουν μηνύματα για τα σώματα.

Μετά τη φωτογραφία που είναι γυμνή στη μπανιέρα της, η Ιταλίδα influencer επανήλθε με ακόμη μία προκλητική εμφάνιση στο Instagram. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες φορά ένα μπλουζάκι με τις ρώγες έξω, καλύπτοντας τις θηλές της με emoji καρδιές. Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα, η ίδια ποζάρει δίπλα στον σύζυγό της, Φέντεζ.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Σώμα μου, επιλογή μου».

Πρόσφατα, η ίδια φωτογραφήθηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό σετ με κρόσια στα σκαλιά του σπιτιού της και φρόντισε να δείξει στο κοινό της το νέο της σύνολο.

«Γυρνάω την πλάτη μου στους haters», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τους ακόλουθούς της να της αφήνουν σχόλια, ότι τους αρέσει να την βλέπουν γυμνή.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία