Κέβιν Σπέισι: Ποινική δίωξη για σεξουαλικές επιθέσεις σε τρεις άνδρες

Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS), στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του  διάσημου ηθοποιού Κέβιν Σπέισι για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.

Η Rosemary Ainslie, επικεφαλής του τμήματος ειδικού εγκλήματος της Υπηρεσίας, δήλωσε: «Το CPS έχει εγκρίνει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.

«Ο κ. Σπέισι επίσης έχει  κατηγορηθεί ότι προκάλεσε ένα άτομο σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι κατηγορίες ακολουθούν την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική αστυνομία κατά την έρευνά της.

«Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι ποινικές διαδικασίες εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργές και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη».

Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά που φέρεται να συνέβησαν μεταξύ των ετών 2005 και 2013. Τρία από τα περιστατικά φέρεται να σημειώθηκαν στο Λονδίνο και ένα στο Γκλοστερσάιρ, στη νοτιοδυτική Αγγλία.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία