Κατερίνα Λαζαρίδου: Από τα σοκάκια της Ερμούς νικήτρια του X-Factor

Κατερίνα Λαζαρίδου: Ο Χρήστος Μάστορας μαζί με την παρτενέρ του διακρίθηκαν και νίκησαν το X-Factor

Το λαμπερό μουσικό show του Mega, X- Factor, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, 10 Ιουλίου. Ο Χρήστος Μάστορας μαζί με την παρτενέρ του διακρίθηκαν και νίκησαν ανάμεσα στους τέσσερις κριτές. Η Κατερίνα Λαζαρίδου,είναι η πρώτη γυναίκα νικήτρια του show στην Ελλάδα.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι κέρδισε 150.000 ευρώ κι ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και κατέκτησε τη σκηνή του show, αφήνοντας πίσω της στη δεύτερη θέση τον Άγγελο Αρχανιωτάκη από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο οποίος κέρδισε 50.000 ευρώ και πανηγύρισε υπέροχα μαζί με την μέντορά του τη θέση του, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Η τελευταία δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψει την τελική κατάταξη, που έκλεισε μία βραδιά με εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους τρεις φιναλίστ και απροσδόκητα ντουέτα με τους coaches τους.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία