Κατερίνα Καινούργιου: «Παίρνουμε πόσες ορμόνες για να κάνουμε ένα παιδάκι και…» – Ξέσπασε για την μάνα τέρας

Κατερίνα Καινούργιου:«Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Παρόλο που δεν είμαι μάνα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές….»

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί και να κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, η Κατερίνα Καινούργιου η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το πόσο θέλει να γίνει μαμά αλλά και την κατάψυξη ωαρίων που έκανε, προχώρησε σε ένα ξέσπασμα.

«Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο. Παρόλο που δεν είμαι μάνα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές…. Να κλαίνε, να προσκυνάνε, να παρακαλάνε…

Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις, 15 μέρες, γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να…. Δε μπορώ» είπε η παρουσιάστρια φανερά ταραγμένη αφού η εγκυμοσύνη για εκείνη αποτελεί ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία