Κατερίνα Καινούργιου: Φοβάται να μπει στη θάλασσα και να βραχεί – Δείτε το βίντεο

Κατερίνα Καινούργιου: «Έφτασα 37 για να με πείσουν»

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης έχουν πάει διακοπές στη Μύκονο. Οι δύο φίλοι έχουν πάει για το Νησί του Ανέμου ήδη από τα μέσα του Ιουλίου. Στην παρέα τους είναι και η Πηγή Δεβετζή που έχει φροντίσει να τους βάλει στο καθημερινό τους πρόγραμμα και τη γυμναστική.Αυτή τη φορά όμως  ο παραγωγός και παρουσιαστής πρότεινε να κάνουν θαλάασια sports. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε για πρώτη φορά jet ski. Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε πως αν δεν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα το δοκίμαζε ποτέ ούστα 37 της.

«Πρώτη φορά …στο jet ski», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου ανεβάζοντας δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα. «Έφτασα 37 για να με πείσουν», συμπλήρωσε. «Όμως ήμουν …μαζί σου».

«Σε ευχαριστώ φίλε μου που με αγαπάς με όλο σου το είναι… Όταν όλοι απελπίζονται από την γκρίνια μου και κουράζονται από τις ανασφάλειές μου, εσύ στέκεσαι σα βράχος στο πλάι μου… Σ’ αγαπάω αληθινά… Μαζί σε όλα…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία