«Καλύτερα δε γίνεται!» Πρωτιά το Σαββατοκύριακο 02 & 03 Απριλίου!

Το «Καλύτερα δε γίνεται!» φαίνεται πως είναι η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού έχει γίνει must και μας κρατάει συντροφιά.

Το «Καλύτερα δε γίνεται!», η πιο feel good εκπομπή του Σαββατοκύριακου η οποία, κάθε εβδομάδα, βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης, στις 02 & 03 Απριλίου βγήκε, για μία ακόμη φορά νικήτρια, έχοντας αντίπαλο τον εαυτό της! Η εκπομπή πέτυχε τα καλύτερα νούμερα της σαιζόν στο σύνολο κοινού, και το Σάββατο και την Κυριακή, με ισοδυναμία 20,5%, αντίστοιχα, για την κάθε μέρα. Επίσης κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό με 19% το Σάββατο όσο και με 23,3% την Κυριακή, ενώ 1.771.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή έστω για 1 λεπτό κατά μέσο όρο.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα