Καλό Μεσημεράκι: Επιστροφή του Νίκου Μουτσινά χωρίς τους Alcatrash «Τους χτύπησε και αυτούς όλους…» Ποιος τους αντικατέστησε; (video)

Ο κορονοϊός μπορεί να «πάγωσε» για αρκετές μέρες το «Καλό μεσημεράκι», ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε κανονικά στους δέκτες μας το μεσημέρι της Δευτέρας. Η εκπομπή επανήλθε χωρίς τους Alcatrash, που είναι ακόμη σε καραντίνα, με τη θέση τους να παίρνει ο Ηλίας Βρεττός με την μπάντα του.

Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό ευδιάθετος και είπε με χιούμορ αναφερόμενος στους Acatrash που νοσούν, πως όλα είναι καλά με την υγεία τους και θα επιστρέψουν σύντομα.

«Τα παιδιά είναι καλά για αυτό και κάνουμε πλάκα. Τους χτύπησε και αυτούς όλους. Γιατι αυτοί είναι παρέα. Είναι καλά όμως τα παιδιά. Κάτσαμε μια εβδομάδα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με την εκπομπή να ξεκινάει και τη Βάνια να μπαίνει στο πλατό και να λέει το καθιερωμένο ανέκδοτο.

Καλό μεσημεράκι: Ο αγαπημένος μας Νίκος επιστρέφει από αύριο-Τέλος στην καραντίνα!

Δείτε τους εδώ…

[/video]
[/video]

 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου