Καίτη Γαρμπή: Τα κοινά στοιχεία που αποκάλυψε ότι έχει με τη Βίκυ Μοσχολιού

Καίτη Γαρμπή: Η αφιέρωση που έγραψε η τραγουδίστρια για την αείμνηστη συνάδελφό της

Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε τα κοινά στοιχεία που έχει με την αείμνηστη και σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού. Η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να δείχνει μια φωτογραφία της Βίκυς Μοσχολιού που βρίσκεται στον τοίχο πίσω της.

Δείτε τι έγραψε  η Καίτη Γαρμπή

«Και πόσα κοινά μπορεί να έχω εγώ με την υπέρτατη στη φωτογραφία; Έχω! Τα εξής δύο: Το ίδιο ζώδιο και την ίδια δασκάλα!

Εγώ λοιπόν κάθε βδομάδα τα τελευταία 10 χρόνια -ίσως και παραπάνω- κάνω μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο με τη σπουδαιότερη καθηγήτρια φωνητικής σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, την κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Στην αίθουσα που διδάσκει υπάρχει στον τοίχο η φωτογραφία της Βίκυς Μοσχολιού με ιδιόχειρη αφιέρωση το 1997 στη δασκάλα μου, που υπήρξε και δική της δασκάλα και φίλη και έκανε κι εκείνη τα μαθήματα της στην ίδια αίθουσα!

Κάτω από το όμορφο εκφραστικό βλέμμα της κάνουμε τις ασκήσεις μας και θυμόμαστε στο πιάνο λαϊκά τραγούδια ως επί το πλείστον δικά της και της τα αφιερώνουμε τιμής ένεκεν.

Πάντως εκείνες τις στιγμές, σαν να νιώθω την ενέργεια της στην αίθουσα και σαν να ακούω τη φωνή της μέσα από τη φωνή της δασκάλας που βρίσκει λίγο χρόνο ανάμεσα στο μάθημα και μου λέει ωραίες ιστορίες για εκείνη!

Ρισπέκτ Βίκυ Μοσχολιού δασκάλα όλων», γράφει χαρακτηριστικά  στην ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία