Καινούργιου: Μας δείχνει το πρόσωπό της το πρωί με φίλτρα και πρησμένη

Καινούργιου: Φοβάται να μας δείξει πως είναι το πρωί χωρίς φίλτρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ ενεργή στα σόσιαλ και μοιράζεται συνεχώς με το κοινό της στιγμιότυπα από την Μύκονο. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει πάρει τον χρόνο της να ξεκουραστεί  και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα χαρίζοντας μοναδικά looks.

Μάλιστα τελευταία η Κατερίνα Καινούργιου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της χωρίς φίλτρα και αχτένιστη. Το σημερινό πρωί όμως έκανε μια διαφορετική επιλογή για λόγους ανάγκης όπως δήλωσε και η ίδια στη λεζάντα.

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτησή της η παρουσιάστρια δήλωσε πως τα φίλτρα είναι απαραίτητα στη φωτογραφία της γιατί κάθε πρωί ξυπνά με πρησμένο πρόσωπο. Έπειτα ρωτάει τους διαδικτυακούς της φίλους αν αυτό το ασυνήθιστο χαρακτηριστικό της το πρωί είναι αποκλειστικά δικό της.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία