Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε τι φύλο είναι το μωρό τους

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα νέα είναι ευχάριστα γιατί πλέον ξέρουμε τι μωρό περιμένουν

Το πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο η  Ιωάννα Τούνη και ο συντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το  ζευγάρι βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και μοιράζεται καθημερινές στιγμές από την εγκυμοσύνη. Η γνωστή  influencer μοιραζεται τα πάντα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ακόμα τις δύσκολες μέρες αλλά και τους φόβους της.

Μετά από πολλές μέρες στο σπίτι λόγω οδηγιών της γυναικολόγου της, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του έξοδο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και πλέον μάθαμε και το φύλο του μωρού.

Η διαδικτυακή περσόνα του Instagram, Soula Glamorous, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Ιωάννα Τούνη

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια η εγκυμονούσα είχε αναφέρει για τον λογαριασμό Soula Glamorous: «Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ, επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή» με τη Soula Glamorous να της απαντά: «Δεν το σεβάστηκαν άλλες όμως, όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία