Ηλίας Ψινάκης: Ούτε καν τι δουλειά κάνει η κυρία Ρίζου δεν ξέρω

Ηλίας Ψινάκης: Για τους κριτές του “X-Factor” και τη Μαρίζα Ρίζου μίλησε και ανέφερε ότι δεν ξέρει τι δουλειά κάνει

Συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” παραχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης, τον οποίο απολαμβάνουμε μέσα από το “X-Factor”. O γνωστός μάνατζερ αναφέρθηκε στους κριτές του μουσικού show και τη Μαρίζα Ρίζου με την οποία δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

“Γνώριζα από παλιά τον Στέλιο Ρόκκο και τον Αντρέα Γεωργίου που τον είχαμε στο Dream Show και είχε βγει νικητής. Η κυρία Ρίζου δεν έδειξε να χαίρεται πάρα πολύ που ήρθα. Ο κύριος Stavento ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα γιατί έχει πολύ χιούμορ και είναι και πολύ γλυκό παιδί” ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης και συνέχισε για τη Μαρίζα Ρίζου λέγοντας:”Ούτε καν τι δουλειά κάνει η κυρία Ρίζου δεν ξέρω.

Λες ότι ήμουν λίγο αγενής μαζί της. Όχι, ποτέ δεν είμαι αγενής με κανέναν. Όταν μου είπε πρώτα “δε θα κάνετε νούμερα με την κιτρινίλα εις βάρος μου κύριε Ψινάκη” εγώ της είπα, “άντε μ@@η ξινέγκλο” για να μην της πω, “δε μας χ@@@ις κουκλίτσα μου”. Γενικά τους ανθυποκουλτουριάρηδες δεν τους μπορώ από παλιά. Δεν είναι του τύπου μου και της αισθητικής μου η κυρία και προφανώς ούτε και εγώ της δικής της”.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία