Ηλίας Ψινάκης: Αποκάλυψε τον επόμενο καλεσμένο στην εκπομπή του το “Γηροκομείο”

Ηλίας Ψινάκης:’Ήμουν κι εγώ στο κότερο’. Που άμα το δείτε όλο αυτό που είχε γίνει δεν έχει καμία σχέση. Τον θέλουν οι followers του ‘Γηροκομείου’

Στη “Super Κατερίνα” του Alpha παραχώρησε συνέντευξη μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Ηλίας Ψινάκης όπου μίλησε για την εκπομπή του που την στηρίζει έμπρακτα ο κόσμος. Ο διάσημος μάνατζερ μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στην απώλεια του σπουδαίου συνθέτη, Βαγγέλη Παπαθανασίου.

“Ήταν πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος. Πολύ γαλαντόμος, πολύ large σε όλα του. Στις φιλίες τους, στις γνώσεις του, στο πως μετέφερε τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν από μουσική διεθνώς. Στο εξωτερικό που έχουμε βρεθεί τον σέβονται τρομερά πολύ. Τον εκτιμούν όλοι στο εξωτερικό. Είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα. Ήταν, είναι και θα είναι. Από τους ανθρώπους που μας κάνουν περήφανους σαν Έλληνες στο εξωτερικό ”.

Μιλώντας για το “Γηροκομείο” που σαρώνει το Youtube είπε: “Αποφάσισα να κάνω ένα βιβλίο γιατί δεν θυμάμαι τίποτα σε αυτή την ηλικία και παράλληλα έρχονται οι φίλοι μου. Η ζωή είναι από μόνη της σενάριο οπότε ό,τι γίνεται έχει και κάποιο ενδιαφέρον γενικότερο”.

Ποιον θα ήθελε να φιλοξενήσει στο κανάλι του και δεν έχει πάει ακόμα; Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε: “Θα τσαντιστεί τώρα που θα το πω. Δεν είναι ότι δεν θα έρθει, απλά δεν έχει έρθει ακόμα. Είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Θέλω να έρθει να μου πει για το ‘Ήμουν κι εγώ στο κότερο’. Που άμα το δείτε όλο αυτό που είχε γίνει δεν έχει καμία σχέση. Τον θέλουν οι followers του ‘Γηροκομείου’. Θα τον ψήσω κάποια στιγμή”.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία