Ιάκωβος Γκόγκουα: Στο κοσμοπολίτικο «Pacman sunset bar restaurant» της Σαντορίνης

Δεν είναι απλά ένας καταξιωμένος επαγγελματίας, αλλά και ένας δεινός Traveler που λατρεύει να γνωρίζει τους μαγικούς τόπους του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει επισκεφτεί περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Ο γιατρός των χιλιαδων followers Ιάκωβος Γκόγκουα βρέθηκε αυτή τη φορά εντός των τειχών της Ελλάδος, στην πατρίδα των μύθων και της ασυναγώνιστης θέας, στο νοτιότερο τμήμα των νησιών των Κυκλάδων, στη μαγευτική Σαντορίνη, που με το εμβληματικό ηλιοβασίλεμα της ενσαρκώνει μια χαλαρή αίγλη που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο σημείο του κόσμου. Μαζί με αγαπημένους του φίλους ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στις απίστευτες τοποθεσίες του νησιού που έχει τοποθετηθεί παγκοσμίως ως ένα από τα ωραιότερα της Γης. Ο Ιάκωβος Γκόγκουα διέμεινε στο Andronis hotel, ανέρτησε πολλές φωτογραφίες του από το υπέροχο «Pacman sunset bar restaurant», ενώ επισκέφθηκε τα γραφικά χωριά της Σαντορίνης με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο πέλαγος και το βυθισμένο ηφαίστειο. Τα Φηρά το Ημεροβίγλι αλλά και η Οία μαγεύουν άλλωστε κάθε ταξιδιώτη.  Ο ίδιος άλλωστε θεωρεί πως τα ταξίδια αποτελούν φάρμακο για την ψυχή κάθε ανθρώπου.

Δείτε φωτογραφίες:

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα