Η πρώτη φορά που ο Χρήστος Μάστορας απάντησε δημόσια για την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε κοινό τους ταξίδι. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε γι’ αυτό στο Κοσμοράδιο και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Ο frontman των «Μελλισών» ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο και ξεκαθάρισε: «Είμαι ελεύθερος». Παράλληλα, ο τραγουδιστής πήρε θέση ακόμα περισσότερο

«Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. Μια αμερικάνικη φράση λέει “γράψε σωστά το όνομά μου”. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα.

Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου.

Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους», προσέθεσε ο Χρήστος Μάστορας.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη Eurovision και τη συμμετοχή του συγκροτήματος, είπε: «Μετά τη χυλόπιτα που φάγαμε την πρώτη φορά μάς κόπηκαν τα πόδια. Ευτυχώς που δεν πήγαμε με τον «Κινέζο» θα βγαίναμε 25οι.

Άμα μάς γίνει κάποια πρόταση μπορεί να το σκεφτούμε, αλλά δεν το κόβ, οπότε… Δεν μάς αναθέτουν την εκπροσώπηση γιατί ξέρουν ότι θα κερδίσουμε και μετά θα κάνουμε τη διοργάνωση στην Ελλάδα».

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία