Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει πρώτη φορά για το επόμενο βήμα στη σχέση της

Πιο όμορφη δεν θα μπορούσε να ήταν η ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δίπλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μαζί με τον ερωτά της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο  αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα τη σχέση τους.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε δημοσίευμα που την ήθελε να μετακομίζει στο ίδιο σπίτι μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ! Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με το πρόσφατο ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού βρίσκεται στην περιοχή της Βούλας και μάλιστα κοντά στο διαμέρισμα της Κωνσταντίνας στο οποίο τους τελευταίους μήνες και έμενε η οικογένειά της όποτε έρχονταν στην Αθήνα από την Ρόδο.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία