«Η κλινική»: Ο Φίλιππος έχει ένα νεκρωτικό σημείο στην καρδιά [τρέιλερ]

Η Μαργαρίτα φθάνει στα Επείγοντα με πυρετό, ζαλάδα και εμετούς στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Η κλινική». Δείτε όσα θα δούμε.

Η κλινική Επεισόδιο 6:

Ο Νεκτάριος Ρώμας(42), ο διάσημος συγγραφέας μπεστ σέλερ αυτοβοήθειας, φθάνει στο νοσοκομείο με ένα κινέζικο ξυλάκι καρφωμένο στο μάγουλό του. Αλλά δεν φαίνεται να τον νοιάζει, λέει πως ξέρει πώς να μην νιώθει πόνο. Ο Παύλος, όταν τον βλέπει, ξέρει ότι πρόκειται για κάτι νευρολογικό και αναλαμβάνει το περιστατικό, επίσης φαίνεται ότι θα μπορούσε να έχει καρκίνο. Η σίγουρη στάση του Νεκτάριου κάνει την Ίριδα, την βοηθό του, να είναι όλο και πιο εντυπωσιασμένη.

Η Μαργαρίτα φθάνει στα Επείγοντα με πυρετό, ζαλάδα και εμετούς. Η Σοφία αποφασίζει να νοσηλευθεί λόγω των εμφανών ενδείξεων μόλυνσης. Η εύρεση των βακτηρίων που τα προκαλούν και η αντιμετώπιση ενός μεγάλου σπληνικού αποστήματος θα είναι το κλειδί.

Ο Φίλιππος Τσέλιος (50) μπαίνει στο νοσοκομείο ανήσυχος, κουρασμένος και με θωρακικό άλγος. Λέει στην Κατερίνα ότι ξύπνησε με έντονους πόνους στο στήθος που συνοδεύονται από εφίδρωση. Η Κατερίνα κάνει ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα και βλέπει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και πρέπει να εισαχθεί άμεσα. Ο Φίλιππος, που δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί, δέχεται επίσκεψη από τον φίλο του τον Γιάννη (σχεδόν 30 χρόνια νεότερος, φοιτητής πανεπιστημίου), με τον οποίο βγήκε το βράδυ. Η Κατερίνα λαμβάνει τις εργαστηριακές εξετάσεις που δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές, ο Φίλιππος έχει ένα νεκρωτικό σημείο στην καρδιά. Στην Κατερίνα μένει όλο και λιγότερος χρόνος για να αντιστρέψει την κατάσταση και κάτι της λέει ότι το κλειδί μπορεί να βρίσκεται στον μαθητή του ασθενούς…

Δείτε το τρέιλερ εδώ

Στο προηγούμενο επεισόδιο  της σειράς είδαμε:

Η Ελίζα (30), ένα θεληματικό αλλά κάπως αδέξιο κορίτσι, φτάνει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Αφού απέφυγε ένα αυτοκίνητο που ήταν έτοιμο να τη χτυπήσει, έπεσε και το πόδι της πονούσε πολύ. Ετοίμαζε μία έκπληξη για το αγόρι της, τον Έκτορα. Ο Έκτορας, όμως, ζηλεύει πολύ, με αποτέλεσμα να παρεξηγήσει κάποια πράγματα πιστεύοντας ότι η Ελίζα τον απατά.

Ο Λάμπρος επιστρέφει από την κηδεία του παππού του ο οποίος πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου. Ο Νικόλας μπαίνει στην τουαλέτα και βρίσκει τον Λάμπρο τον τραυματιοφορέα λιπόθυμο. Ο Λάμπρος είναι βαθιά υποχόνδριος και πιστεύει ότι θα πεθάνει και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Ο Ζώης (16) παθαίνει κρίση άγχους στην είσοδο της Κλινικής επειδή δεν θέλει να πάει στον ψυχολόγο. Έχει γυναικομαστία αφού πάσχει από σύνδρομο Κλαϊνφέλτερ. Πιστεύει πως θα χρειαστεί την ψυχολογική υποστήριξη της Βάλιας, όχι όμως για να αντιμετωπίσει την πάθηση, αλλά για κάτι που συμβαίνει στην οικογένειά του και δεν έχει καταφέρει να πει μέχρι τώρα… ότι η μητριά του τον κατηγορεί άδικα στον πατέρα του.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα