Η Ήβη Αδάμου φτιάχνει τσουρέκια με την πεθερά της και ο Μιχάλης Κουινέλης τα «σταυρώνει»

Ήβη Αδάμου: Εκτός από ταλέντο στη μουσική έχει ταλέντο και στη ζαχαροπλαστική

H Ήβη Αδάμου εκτός από ταλαντούχα και εντυπωσιακή είναι και παραδοσιακή μητέρα. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τηρεί όλα τα έθιμα του Πάσχα και το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Ο σύζυγός της Μιχάλης Κουϊνέλης ανέβασε βίντεο στο Instagram στο οποίο η Ήβη Αδάμου φτιάχνει τσουρέκια με την μητέρα του Ανατολή

Η Ηβη Αδάμου όταν ρωτήθηκε το 2019 πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό της κόρης της, απάντησε στο Down Town Κύπρου: «Δεθήκαμε πιο πολύ με τον Μιχάλη. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει.

Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά. Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία