Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Πώς αντιδρά ο Στάθης με τον εραστή της Αρετής;

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Προκειμένου να ξεχαστεί, η Αρετή αποφασίζει να δώσει το 100% του εαυτού της στον νέο αυτόν έρωτα που της χαμογελά. Ο Θανάσης, ο πρώην της Αναστασίας, έρχεται στη Μάνη, θέλοντας να ξεκινήσει τη ζωή του από το μηδέν. Πρόσφατα χήρος και με πολλά λεφτά, χτίζει τα πρώτα του βήματα στην Αρεόπολη, στον τόπο που μεγάλωσε κι έδρασε. Η Αρετή βρίσκει τον μεγάλο έρωτα, αγνοώντας τον Στάθη. Εκείνος, παραδίνεται στην αγκαλιά της Εύας, η οποία τον συγχωρεί και δέχεται να μείνει μαζί του, ως το τέλος.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Πώς αντιδρά ο Στάθης με τον εραστή της Αρετής;

Εκείνος θα της ζητήσει να βγουν ραντεβού, με αποτέλεσμα η Αρετή να πετάει στα σύννεφα. Πηγαίνουν για φαγητό και συζητούν για ώρες. Η Αρετή χαμογελάει ξανά κι αρχίζει να πιστεύει πως η μοίρα της δίνει μία δεύτερη ευκαιρία. Θα είναι, όμως, αυτός ο έρωτας αυτό που πάντοτε ήθελε και περίμενε στη ζωή της; Ο Θανάσης φαίνεται επικίνδυνος και με πολλά μυστικά..

Αυτή η νέα σχέση, θα κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του Στάθη, ο οποίος θα δείξει την ανησυχία του για την Αρετή. Η νέα σεζόν δημιουργεί νέες εντάσεις στο πρώην ζευγάρι, με αποτέλεσμα όλοι στη Μάνη να τους σχολιάζουν έντονα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα