Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ποιος είναι ο Κίμων; Τίνος γιός είναι;

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ήδη ο Δημοσθένης με την Ασπασία όπως έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια της σειράς έχουν αναφερθεί στα δύο τους παιδιά και ειδικότερα στο Κίμωνα τον οποίο και αναμένουν κάποια στιγμή στη Μάνη όπως είδαμε να λένε κι οι δύο.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ποιος είναι ο Κίμων; Τίνος γιός είναι;

Ένα ακόμη νέο πρόσωπο θα δούμε στο δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς. Ποιος είναι ο Κίμων; Πρόκειται για το γιό του Δημοσθένη και της Ασπασίας, τον Κίμωνα που θα δούμε να εισβάλλει στο νέο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς.

Αυτό το διάστημα ο σκηνοθέτης της σειράς ο Ανδρέας Γεωργίου αναζητεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα υποδυθεί τον προαναφερόμενο χαρακτήρα προκειμένου να ξεκινήσει το δυνατό συντομότερο γυρίσματα μιας και η Βάνα Δημητρίου έχει ήδη γράψει το σενάριο για το συγκεκριμένο ήρωα. Εν αναμονή λοιπόν του ηθοποιού που θα κληθεί να υποδυθεί τον Κίμωνα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα