Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Με γάμο τελείωσε η σειρά με γάμο θα ξεκινήσει

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ένα αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στον δεύτερο κύκλο κι έτσι θα δούμε έναν πολυαναμενόμενο γάμο και πανηγύρια. Άλλωστε, ύστερα από τόσες τραγωδίες, αξίζει οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές να δουν και μία άσπρη μέρα. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος και η Μαρίνα ετοιμάζονται να κάνουν ένα λαμπερό θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αλλά θέλουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να δώσουν τους λόγους τους ενώπιον του θεού και των αγαπημένων τους. Με γάμο τελείωσε η σειρά, με γάμο θα ξεκινήσει.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Με γάμο τελείωσε η σειρά με γάμο θα ξεκινήσει

Ο λόγος, όμως, που θέλουν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο δεν είναι μόνο για να σφραγίσουν και πνευματικά την αγάπη τους, αλλά διότι θέλουν να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική. Η κόρη της Αντιγόνης υποφέρει στο ίδρυμα που πήγε μετά το θάνατο της θετής της μητέρας, της Φανής, κι οι Βρεττάκοι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν στην οικογένεια το μικρό κορίτσι.

Έτσι, ο Μάνος και η Μαρίνα θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να διεκδικήσουν την Αγγελική. Οιωνός για τον γάμο που έρχεται στον δεύτερο κύκλο ήταν φυσικά και η ανθοδέσμη που έπιασε η Μαρίνα στον γάμο της Βασιλικής!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα