Η γη της ελιάς: Το οικογενειακό μυστικό που αποκαλύπτει ο Ισίδωρος στον Μάνο

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Επεισόδιο 172β + 173. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega “Η γη της Ελιάς” θα δούμε πως ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στον Μάνο ένα οικογενειακό μυστικό.. Δείτε αναλυτικά :

Η Μαργαρίτα αρχίζει να πείθεται από τη μεταστροφή του Αλέξη.
Η Βασιλική συναντά τον Στέφανο και τον παρακαλεί να χαμηλώσει τους τόνους.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως η Εύα θα ξεκινήσει να συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο, ενώ την ίδια στιγμή μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι. Καινούργια αρχή κάνουν και ο Λεωνίδας με την Άννα, αφού ετοιμάζουν τη σπορά στο νέο τους θερμοκήπιο. Ο Ιάκωβος παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Δημήτρη και, με την απειλή όπλου, θα πάρει πίσω τα χρήματά του. Η Μαργαρίτα αρχίζει να πείθεται από τη μεταστροφή του Αλέξη, ο οποίος δείχνει να χαλαρώνει απέναντι στον Νικήτα, και θεωρεί πως σταδιακά συνέρχεται. Αγνοεί όμως πως πίσω από την φαινομενική ηρεμία, ο Αλέξης έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Στο επεισόδιο 173 θα δούμε πως η Μυρτάλη γυρίζει στο σπίτι και αντικρίζει τον Νικήτα μέσα στα αίματα. Οι Καπερνάροι αλλά και η οικογένεια της Χάιδως έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην επικείμενη δίκη. Η Βασιλική συναντά τον Στέφανο και τον παρακαλεί να χαμηλώσει τους τόνους στο δικαστήριο. Ο Στέφανος αντιδρά άσχημα. Ο Λυκούργος έχει να αντιμετωπίσει την επανεμφάνιση της Μέλπως, η οποία πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του, ενώ παράλληλα δέχεται επίσκεψη από τον Στάθη, ο οποίος του ανακοινώνει τη στάση που θα κρατήσει στο δικαστήριο. Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στον Μάνο ένα οικογενειακό μυστικό. Διαβάστε περισσότερα.

Η γη της ελιάς: Το μονόπετρο και η πρόταση γάμου

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Λυκούργος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη δίκη και αποφασίζει να καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης τη Μαργαρίτα και τον Ιάκωβο.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα