Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το θερμοκήπιό διαλύθηκε! Τα νέα αφεντικά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λεωνίδας ζητά από την Άννα να το πουλήσουν, για να πάρουν έστω ένα ποσό στα χέρια τους. Εκείνη αρνείται να τα πετάξει όλα στα σκουπίδια. Όλα όσα έχτιζε τόσο καιρό, να πάνε χαμένα. Η Άννα και ο Λεωνίδας έχασαν τη μάχη. Το θερμοκήπιό τους διαλύθηκε, μέσα σε μια στιγμή. Πριν προλάβουν να χαρούν τα πρώτα τους έσοδα, μία ασθένεια στα φυτά, τα κατέστρεψε όλα. Όσο κι αν η Μαργαρίτα προσπάθησε να βοηθήσει το ζευγάρι, όλα ήταν μάταια.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το θερμοκήπιό διαλύθηκε! Τα νέα αφεντικά

Το ζευγάρι περνά τεράστια κρίση. Για το θερμοκήπιο αυτό προσπάθησαν όλοι, η Χάιδω, ο Φίλιππος, η Μαργαρίτα, όμως η καταστροφή ήταν μεγάλη, στην γη της ελιάς. Έτσι, ο Λεωνίδας πηγαίνει να ζητήσει ξανά δουλειά στους Βρεττάκους, αφήνοντας την Άννα πίσω. Η Μαργαρίτα, θέλοντας να βοηθήσει το ζευγάρι από την καταστροφή, προτείνει στην Άννα να το αγοράσει. Βέβαια, εκείνη δεν είναι σε θέση ακόμη να το κάνει, επομένως μπορεί να το προτείνει στην φίλη της, την Χάιδω.

Αν το θερμοκήπιο αγοραστεί από τους Στεφανέους, η Χάιδω και ο Φίλιππος θα κάνουν σωστή δουλειά, υπό την επίβλεψη της Μαργαρίτας. Η Άννα θα πάρει στα χέρια της κάποια χρήματα, μέχρι να είναι ξανά σε θέση να το αγοράσει. Η ιδέα αυτή δεν είναι κακή. Η Άννα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει το θερμοκήπιο, με την ελπίδα πως αυτό θα γίνει καλά και θα είναι σε θέση να το ξανά αγοράσει σύντομα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα