Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Φανή και Ισίδωρο;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αντιγόνη έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσει το παιδί της. Έχει υποσχεθεί στην Φανή πως θα μείνει μακριά από την κόρη της, καθώς δε θέλει να αναλάβει τις ευθύνες μιας μητέρας.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Φανή και Ισίδωρο;

Παρά τις εντάσεις, τους ενδοιασμούς και τους φόβους, ο Ισίδωρος θα καταφέρει να προσεγγίσει την Φανή, στην γη της ελιάς. Η θετή μητέρα της μικρής Αγγελικής θα ανοίξει το σπίτι της, παρά τις αντιδράσεις της Μαρίας και της Αντιγόνης.

Μόνο που ο Ισίδωρος έχει διαφορετική άποψη. Θέλει να γνωρίσει την εγγονή του και το καταφέρνει. Πλησιάζει την Φανή, η οποία δέχεται να του ανοίξει το σπιτικό της, με την προϋπόθεση να μη μάθει τίποτα η μικρή.

Ο Ισίδωρος και η Φανή έρχονται πάρα πολύ κοντά, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, η νέα ηρωίδα της σειράς φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τους Βρεττάκους. Θα αναπτυχθεί κάποιο ερωτικό ειδύλλιο, ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες; Θα βρει ο Ισίδωρος τον μεγάλο του έρωτα στο πρόσωπο της Φανής Αναστασίου;

Ο Ισίδωρος πολύ περνά χρόνο με την Φανή και την εγγονή του, στην γη της ελιάς. Δένεται με την συγκεκριμένη οικογένεια και βλέπει στα μάτια της Φανής την αγάπη που έχει δώσει σε αυτό το παιδί. Δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μαζί της.

Οι μεγάλες ανατροπές έρχονται και η Αντιγόνη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα με αυτές τις εξελίξεις. Η Μαρία είναι στη μέση, προσπαθώντας να διατηρήσει τις ισορροπίες.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα