Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Θα υπάρξει άλλος έρωτας για την Αθηνά τελικά;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, ο Κουράκος της πέρασε χειροπέδες, φωνάζοντας σε όλους πως κατηγορείται για τον θάνατο του εραστή της, Δημήτρη. Όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα. Το μυστικό της θα έρθει στο φως και κανείς δε θα μπορέσει να την εμπιστευτεί ξανά. Η Αθηνά θα βυθιστεί στο απόλυτο κενό, με τις ώρες στο κελί να περνούν βασανιστικά αργά. Πολύ δύσκολα θα περάσει η Αθηνά, στην δεύτερη σεζόν της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Θα υπάρξει άλλος έρωτας για την Αθηνά τελικά;

Τί θα συμβεί, όμως, στη ζωή της μετά την αποφυλάκισή της; Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της; Θα βρεθεί ένας άντρας, μετά τον Ιάκωβο, που θα την κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του, απαλύνοντας τον πόνο;, η Άντζελα Γκερέκου ζήτησε από την παραγωγή μία τεράστια χάρη: Δε θέλει να ερωτευτεί ξανά η Αθηνά, στην δεύτερη σεζόν της σειράς.

Η ηθοποιός συζήτησε με τη σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ήθελε να μπλέξει σε άλλο ερωτικό ειδύλλιο η ηρωίδα της. Η επιθυμία της αυτή έγινε δεκτή από την ομάδα της σειράς. Επομένως, δε θα υπάρξει άλλος έρωτας για την Αθηνά, μετά τον Ιάκωβο Βρεττάκο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα