Η γη της ελιάς spoiler: Τα πράγματα παίρνουν τροπή που δεν θέλει κανείς για την Αγγελική

Η γη της ελιάς spoiler: Η Ευτυχία δολοφονεί τον Ανέστη όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ταρακουνήσει την Μάνη. Ο θάνατος της Φανής έχει φέρει ένα μπαράζ από εξελίξεις στη ζωή της μικρής Αγγελικής που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με το γεγονός πως η Αντιγόνη την είχε δώσει για υιοθεσία. Πλέον, η Αγγελική αναζητεί οικογένεια και ο Ισίδωρος καλείται να βρει μια λύση ούτως ώστε να πάρει την μικρή στο σπίτι των Βρεττάκων.

Η γη της ελιάς spoiler: Τα πράγματα παίρνουν τροπή που δεν θέλει κανείς για την Αγγελική

Έτσι, προτείνει ενώπιον και του Μάνου, στην Αντιγόνη να κάνει τεστ DNA για να αποδείξει πως η Αγγελική είναι κόρη της. Εκείνη παρότι αρχικά είναι διστακτική πείθεται για αυτό. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά ζυγίζει τα δεδομένα της υπόθεσης και αποφασίζει να κάνει τη δική της κίνηση προκειμένου να υιοθετήσει το παιδί για να μην φύγει από την Αρεόπολη.

Η παιδοψυχολόγος που την παρακολουθεί, τους τονίζει ότι πρέπει να την αφήσουν να κλάψει, ενώ η Ιουλία βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ ταυτόχρονα η Αντιγόνη ανησυχεί πολύ για το μέλλον που θα έχει το κοριτσάκι. Λίγο αργότερα τα πράγματα παίρνουν μία τροπή που κανείς δεν ήθελε, αφού η Ρέα λέει στην Αγγελική ότι πρέπει να πάει στο ίδρυμα μαζί με κάποια άλλα παιδάκια, ωστόσο ούτε που θέλει να το ακούσει η ίδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα