Η Γη της Ελιάς spoiler: Σε καλά χέρια η μικρή Αγγελική! Αυτοί την υιοθετούν

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η νέα της ζωή δεν την αρέσει καθόλου. Ο Ισίδωρος αγωνιά για τη τύχη της Αγγελικούλας ενώ το ίδιο ανήσυχος είναι και ο γιος του ο Μάνος. Και οι δύο έχουν μεγάλη αγάπη μέσα τους για αυτό το παιδί. Σε καλά χέρια θα πέσει η μικρή Αγγελική, παρόλο που αμέσως μετά το θάνατο της θετής μητέρα της η Αγγελικούλα θα βρεθεί σε ένα ίδρυμα με ορφανά παιδιά.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Σε καλά χέρια η μικρή Αγγελική! Αυτοί την υιοθετούν

Κάποια στιγμή όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Μάνος μαζί με τη Μαρίνα θα επισκεφτούν τη μικρή Αγγελική στο ίδρυμα. Το θλιμμένο προσωπάκι της θα ανησυχήσει πολύ το Μάνο ο οποίος συζητά με τη Μαρίνα το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν την Αγγελικούλα. Η Μαρίνα εντυπωσιασμένη από τη μικρή αρχίζει να νιώθει κάποια αισθήματα μέσα της για αυτό το παιδί. Όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο η Μαρίνα θα αγαπήσει το παιδί το ίδιο με το Μάνο και θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να το υιοθετήσουν.

Ο Ισίδωρος ξαφνιάζεται θετικά με την απόφαση του γιου του και της Μαρίνας και συναινεί με μεγάλη χαρά. Μάνος και Μαρίνα καταφέρνουν τελικά με τις ευλογίες της Πρόνοιας να πάρουν στα χέρια τους την Αγγελική η οποία πετάει από τη χαρά της που θα βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχει αγαπήσει και την αγαπούν πολύ.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα