Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι νέοι ρόλοι που θα δούμε στη σειρά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο δεύτερος κύκλος της σειράς, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πρώτη από όλες τις σειρές, μπορεί ακόμα και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι νέοι ρόλοι που θα δούμε στη σειρά

Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει ήδη από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα είναι μπροστά σεναριακά και σε έτοιμα επεισόδια τουλάχιστον για δύο μήνες μεταδόσεων. Πάμε να δούμε τους νέους ρόλους που θα δούμε στη σειρά.

Μάλιστα στο καστ των ηθοποιών θα προστεθεί και ο Μίλτος Χαρόβας, από το «X Factor». Μόλις αποχώρησε, ένα βήμα πριν από τον ημιτελικό, ο ίδιος ο Αντρέας Γεωργίου τον κάλεσε στη σειρά, για τον ρόλο, που όπως είπε είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. Θα υποδυθεί έναν νέο μουσικό του δρόμου που τα βήματά του θα τον φέρουν στη Μάνη.

Στο καστ θα προστεθεί και η τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία θα κάνει την αδίστακτη δεσμοφύλακα της Αθηνάς στη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα